Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo… Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní… Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po… Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu… Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Buchta s rosolem Těsto: plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Všechny ingredience smícháme a vlijeme na plech. Rozhrneme ke krajům.… více o Buchta s rosolem
Croissantové rohlíčky s nugetou Z droždí a mléka uděláme kvásek a zaděláme hladké těsto, dáme vykynout. Rozválíme do kruhové placky, kterou rozkrojíme… více o Croissantové rohlíčky s nugetou
Medové perníčky bez tuku Ze všech ingrediencí zpracujeme těsto (pokud nedrží celistvost přidáme trochu mléka). Vložíme do skleněné nádoby a… více o Medové perníčky bez tuku
Výborné řezy s jablky Jablka nastouháme nahrubo, přidáme ostatní ingredience. Plech vymažeme, vysypeme a nalijeme těsto. Pečeme 40 minut při… více o Výborné řezy s jablky
Buchta Himálaj 1těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience. 2 těsto: opět… více o Buchta Himálaj
Carbonara špagety z pravé Itálie Na pánev s trochou oleje vhodíme nakrájenou slaninu na nudličky, opečeme do křupava, zvlášť smícháme žloutky s… více o Carbonara špagety z pravé Itálie
Pstruh na rajčatech Připravíme si čtyři pstruhy, konzervu loupaných rajčat, cibuli, pórek, česnek, petrželku, pepř, sůl. olivový olej,… více o Pstruh na rajčatech
Červené zelí na karamelu s jablky 1. Zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na nudličky, jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. 2. Na… více o Červené zelí na karamelu s jablky
Pstruh se slaninou a jablky Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou Položíme do alobalu vyloženého plátky… více o Pstruh se slaninou a jablky
Rajská omáčka podle maminky Na tuku (sádle) zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, vložíme bobkový list, několik zrnek nového… více o Rajská omáčka podle maminky
Brněnská amoleta 1.rozmícháte vejce,mléko a pažitka v hrnku 2.rozpalíte pánvičku a osmažíte šunku 3.poté nalijeme směs na šunku a… více o Brněnská amoleta
Holandské řízky s nivou 1) Maso osolit ve středně velké míse, přidáme sýr a smetanu a dobře promícháme. Připravíme si všechny tři části na… více o Holandské řízky s nivou