Trdelníky

3.07

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g máslo nebo sádlo
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • 0,1
      l mléko
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 20
      g droždí na kvásek
    • 20
      g cukr

Postup přípravy receptu

  • Ze surovin necháme vykynout těsto. Těsto nakrájíme na proužky, které natočíme na kremrolové trubičky. Pečeme ve středně předehřáté troubě dozlatova.
  • Po sundání z trubiček ještě horký trdelník potřeme máslem a obalíme v mletých ořeších, skořicovém cukru, moučkovém cukru a podobně.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: