Treska s rýží a zeleninou

2.68

hodnoceno: 19
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • máslo
    • 1
      ks pórek
    • 3
      ks mrkev větší
    • 2
      balíček rýže
    • 100
      g sýr může být i víc
    • 8
      ks filé z tresky
    • koření na ryby nemusí být

Postup přípravy receptu

  • Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já měla plech s vyšším okrajem) zapéct na 10 minut. Pokud máme tresku mraženou, nejprve ji necháme rozmrazit.
  • Nahrubo nastrouháme mrkev, pórek nakrájíme na kolečka a oboje krátce osmahneme na troše másla. Rýži uvaříme, necháme vystydnout (nemusí být, ale lépe se pak vmíchává sýr), zamícháme do zeleniny a přidáme strouhaný sýr.
  • Tuto směs navrstvíme na filety a dáme na 20 minut zapéct do trouby.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: