Troubův guláš

3.17

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 3
      ks cibule 3–4
    • sůl
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      l voda 0,75–1,00
    • 2
      kostka masox
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 1
      kg maso 1–1,5, vepřové nebo hovězí
    • 2
      lžička gulášové koření
    • 1
      plechovka rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme, podle chuti přidáme syrovou červenou papriku, kozí rohy nebo feferony. Vše vložíme do pekáče, přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 °C. Pečeme hodinu (vepřové) nebo hodinu a půl (hovězí).
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: