Tuňákové rizoto

4

hodnoceno: 5
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • rajčata
    • mrkev
    • česnek
    • rýže
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • oregáno nebo jiné koření podle chuti
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme.
  • Přimícháme na kousky nakrájená rajčata a krátce podusíme. Přidáme konzervu tuňáka, kečup dle chuti, třený česnek a dochutíme kořením.
  • Hotové promícháme s uvařenou rýží.
  • V rozpisu neuvádím přesné množství. Záleží na vaší chuti. Z 1 konzervy tuňáka připravíte asi tak 2 porce. Do směsi můžete přidat i pražené mandle.
Zařazení: Maso Přílohy Rýže Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: