Utopenci z pece

3.64

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • grilovací koření
    • 200
      ml pivo ne Plzeň, je hořká
    • 150
      g fazolové lusky - mražené
    • 4
      ks špekáček nebo jiný měkký salám
    • 2
      lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

  • Do pekáče nakrájíme cibuli, přidáme mražené zelené fazolky (pokud máme čerstvé, tak je krátce povaříme). Přidáme pivo, kečup, hořčici, všechno v pekáči promícháme a rozprostřeme po celém dnu. Špekáčky podélně rozpůlíme a na koncích 3× nařízneme asi 2 cm (pokud máme jen salám, nakrájíme špalíky), rozložíme do pekáče řeznou plochou dolů na zeleninu a okořeníme. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi na 200 °C tak dlouho, až se špičky špekáčků začnou otevírat a hnědnout (jako když je pečeme na ohni).
  • Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: