3.5
Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrúdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí. Nakrájené… více o Závin z mletého masa
Mleté maso, mléko a podravku smícháme a dáme odležet na 1 den do ledničky (jinak to není ono). Druhý den si připravíme… více o Roláda z mletého masa
Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a… více o Rizoto z mletého masa
Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Maso si sozdělíme po 100g steakách a na každý plát masa rozdělíme šunku a sýr - vše je nakrájené na plátky. Potom… více o Fjord
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak… více o Linecká velikonoční vejce
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme je na 2 díly a oba rozválíme. Na tukem vymazaný plech (menší) položíme… více o Plněné perníkové řezy
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a… více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Cibulku orestujeme na oleji, přidáme žampiony na plátky, osolíme, opepříme, a opečeme. Vejce rozšleháme a vlijeme k… více o Žampionová placka
Fayole namočíme předem na 3-5 hodin do vody, aby nabobtnaly. Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou,… více o Gulášová polévka s bílými fazolemi
Pořádně rozmícháme vejce a přilejeme horké mléko. Poté všechno smícháme KROMĚ SKOŘICE. Půlku směsi vlijeme do formy a… více o Skořicová bábovka
Bílky vlijeme do mísy, přidáme polovinu krupicového cukru a na vodní lázní šleháme 5 minut. Mísu sundáme z vodní lázně,… více o Bezé laskonky
Květák rozebereme na malé růžičky, ostatní zeleninu nakrájíme na jemné nudličky. V hrnci promícháme a přidáme nálev. Za… více o Moje čalamáda
Kuskus promícháme s olejem a zalejeme horkou vodou (cca 1-2 cm nad), necháme 10 minut odstát. Mezitím si nakrájíme na… více o Kuskus salát
Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1hod odpočinout v potravinové fólii… více o Tvarohové šátečky ze zakysanky
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, dáme do vody s octem, aby nečernaly. Pak postrouháme křen. Všechno smícháme a dle… více o Jablečný křen