Vepřové s cibulí – minutka

3.18

hodnoceno: 11
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • vepřové maso plec, kýta, krkovička
    • olej
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

  • Vepřové maso pokrájíme na nudličky (kostky), osolíme a opepříme.
  • Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo kolečka. Cibule použijeme nejméně stejné množství jako masa.
  • Na oleji si osmažíme cibuli, poté ji vyjmeme na talíř.
  • Do rozpáleného oleje po cibuli dáme kousky masa, které zprudka orestujeme. K orestovanému masu vmícháme ještě prohřát osmaženou cibuli a podáváme s bramborovou přílohou nebo pečivem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: