Vepřové s jablky na kmíně

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 6
      lžíce máslo
    • sůl
    • 4
      lžíce strouhanka
    • kmín
    • 400
      g vepřové maso nejlépe řízky
    • jablečný ocet
    • 4
      ks jablka
    • cukr

Postup přípravy receptu

  • Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín. Společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého míchání dusíme doměkka.
  • Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: