2.62
Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, poklademe kysané zelí… více o Vepřové závitky se zelím
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a… více o Vepřové závitky v římském hrnci
Příprava náplně: Slaninu nakrájíme na malé nudličky (salám nastrouháme) a opečeme. Přidáme nakrájené zelí, osolíme,… více o Šneci se zelím
Venkovní teploty bohužel klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si rychlou… Celý článek
Jak vypadá perfektní zelí, které krásně doladí chuť pečené husy? Máme pro vás tipy, jak zelí… Celý článek
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, přidáme třetinu dávky cukru. Zbytek cukru a vanilkový cukr vyšleháme se žloutky a Herou… více o Tvarohový koláč s rebarborou
Zaděláme na těsto, necháme hodinku vykynout na teplém místě. Z těsta "uplácáme" bagetky (či malé housky, stočené… více o Těsto na bagetky, housky apod.
Fazole uvaříme nemusí být úplně měkké, vaříme pouze ve vodě nijak neochucujeme. Na oleji lehce orestujeme cibuli,… více o Výborné fazole
Hraška je bezlepkové a bezvaječné těstíčko z hrachu, které se dá koupit ve zdravých výživách. Hrašku důkladně… více o Žampionové lívance
Nejprve si připravíme korpus. Troubu předehřejeme na 180°C. Ořechy najemno nastrouháme. V míse je smícháme, přidáme… více o Mrkvový cheesecake
Cizrnu namočíme nejlépe přes noc do studené vody a druhý den uvaříme do měkka.. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme… více o Cizrna s česnekem
Všechny přísady smícháme a po důkladném propracování necháme přikryté 20 minut v chladu odpočinout. Z těsta lžicí… více o Tvarohové kobližky
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Brokolici nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Na oleji osmahneme… více o Zapečená brokolice s těstovinami
Do hrnce s vroucí vodou vhodíme drobně pokrájená játra, která ihned vyndáme, necháme okapat a zchladnout. Pak je… více o Žampionová játra
Z másla, cukru, mouky a prášku do perníku vyrobíme drobenku. 3/4 jí natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Nahoru… více o Perníková fantazie
Těsto: vyšlehat žloutky na dvojnásobný obsah. Vyšlehat sníh s přidáváním cukru a postupně zašlehávat do žloutků,… více o Princeznin dort