Veselé býčí koule

3.38

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pórek
    • sádlo
    • hladká mouka na zahuštění
    • pepř mletý
    • paprika trikolora
    • celerová nať
    • mletá paprika sladká i pálivá
    • 1
      ks rajče
    • špek
    • 2
      ks býčí žlázy

Postup přípravy receptu

  • Žlázy namočíme na pár hodin do mléka, pak je nakrájíme na kostky. Na suché pánvi opečeme nakrájený špek a na něm osolené a opepřené maso. Nepodléváme, žlázy pustí dostatek šťávy.
  • Na jiné pánvi na sádle trochu osmahneme kolečka cibule, pak přidáme ostatní zeleninu, po chvíli i mleté papriky, osmahneme dohromady a přidáme k masové směsi.
  • Přikryjeme a dodusíme doměkka. Chvíli před dokončením zahustíme trochou mouky v kapce vody a dovaříme.
  • Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Hovězí Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: