Vídeňská cibulka

4

hodnoceno: 2
Příprava: 10 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • hladká mouka
    • ubrousek
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Množství záleží na počtu strávníků.
  • Cibuli oloupeme, nakrájíme na slabá kolečka, která od sebe oddělíme, obalíme v hladké mouce a v jedné vrstvě smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Cibulkou zdobíme bramborovou, hrachovou nebo nastavovanou kaši, čočku... a to nám stačí jedna cibule na osobu. Pokud budeme cibulku dávat jako přízdobu gulášů a omáček, stačí jedna větší cibule pro čtyři osoby.
Zařazení: Zeleninové

Podobné recepty

Použité suroviny: Cibule Hladká mouka Olej Ubrousek

Doporučujeme

Další doporučené recepty: