Výborná zelňačka

3

hodnoceno: 5
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 5
      ks brambory 4–5
    • 4
      ks vejce
    • vegeta
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 500
      g kysané zelí
    • čabajská klobása

Postup přípravy receptu

  • Propláchnuté kysané zelí vaříme do poloměkka. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo. Nakrájíme brambory, klobásu a uvařená vejce na kostičky. Těsně předtím, než je zelí měkké, přidáme syrové brambory, klobásu a vejce na kostičky, osolíme a vaříme dokud nejsou brambory měkké. Poté polévku ochutíme vegetou, přidáme za stálého míchání smetanu a necháme ještě minutku povařit.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: