Výborný segedinský guláš

2.44

hodnoceno: 9
Příprava: 45 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce sádlo
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 300
      g kysané zelí
    • 2
      lžička mletá paprika
    • 400
      g vepřový bůček
    • 1
      lžička drcený kmín
    • instantní jíška
    • houskový knedlík

Postup přípravy receptu

  • Na 2 lžících sádla zlehka osmahněte najemno nakrájenou velkou cibuli.
  • Vložte 400 g prorostlého vepřového masa nakrájeného na kostky, osolte a okořeňte 2 lžičkami sladké papriky, 1 lžičkou kmínu. Přidejte lisovaný česnek, kmín a duste do poloměkka.
  • Přidejte kysané zelí i s nálevem, zahustěte jíškou a duste doměkka.
  • Přidejte zakysanou smetanu a krátce prohřejte.
  • Podávejte s houskovými nebo bramborovými knedlíky, dobrý je i chléb.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: