
2.67
Porce kapra osolíme a poprášíme provensálským kořením. Porce citlivě opečeme v olivovém oleji s máslem a pak odložíme… více o Kapr v zelenině
Do rendlíku vlijeme jen tolik vody, aby byla ryba potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli, koření a zvolna 10… více o Kapr na cerno
Sušené houby namočíme na půl hodiny do vody, poté krátce podusíme, přidáme plátek másla a orestujeme doměkka. Pekáč… více o Vánoční rožmberský kapr
Pokud hledáte ideální dort na dětskou oslavu, už dál nehledejte. Je tady totiž piñata torta,… Celý článek
Každý, kdo pěstuje cukety, ví, že když dozrávají, člověk už kolikrát neví, co si s nimi počít.… Celý článek
Teplé letní večery přímo vybízejí k posezení venku. Co si je zpříjemnit osvěžujícím koktejlem?… Celý článek
Jestli si na internetu rádi prohlížíte obrázky krásných dortů, možná máte pocit, že už vás nic… Celý článek
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaném vejci a v Solamylu. Osmažíme na tuku a vyndáme na… více o Sladkokyselé kuře
Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost a vydržte,… více o Vyskočky
Utřeme cukr, vanilkový cukr, 5 žloutků, 2 vejce, citronovou šťávu, přidáme sníh z 5 bílků a mouku. Těsto vlijeme do… více o Beránek piškotový
Rajčata nakrájíme na malé kostičky, cibuli nadrobno a kudrnku nasekáme najemno a vše smícháme. Do směsi zeleniny… více o Tabouleh
Tvaroh, máslo, mouku, žloutek a sůl zpracujeme do těsta, do kterého balíme jednotlivé jahody (buď celé nebo velké… více o Tvarohovo-jahodové knedlíky
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce… více o Primátorské roštěnky
Zeleninu orestujeme na rozpuštěném másle. Zalejeme vodou, přidáme na kostky nakrájené maso a vaříme do změknutí. Poté… více o Zeleninová polévka s kuřecím masem
Jakmile uěláme spodní vrstvu , kterou musíme rozprostřít po celém vymazaném a vysypaném pekáči, nandáme na ni… více o Trojbarevný koláč
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku a opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso… více o Debrecínská vepřová plec
Cibuli, česnek a rozmarýn osmahneme, přidáme oloupaná nakrájená rajčata Přilejeme červené víno, osolíme, opepříme a… více o Těstoviny s játry
Cibuli očistíme a nakrájíme na půlkolečka. Ve vysokém hrnci zahřejeme olej, přidáme cibuli, opepříme a smažíme, až… více o Cibulačka bílá
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků… více o Žemlovka s jablky a tvarohem