2.67
Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme, necháme chvíli odležet, potom těsto… více o Zapečené flíčky se šunkou
Brambory oloupeme a uvaříme doměkka. Necháme je vychladnout a nakrájíme na plátky. Na plech nakapeme trošku oleje,… více o Rychlé zapečené brambory se šunkou
Maso nejlépe naložíme do druhého dne – naklepeme, nařízneme po stranách, osolíme, opepříme, z jedné strany potřeme… více o Zapečené kotletky se šunkou a slaninou
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Poctivé polévce s domácími nudlemi se máloco vyrovná. Domácí nudle mají pevnější strukturu,… Celý článek
Staročeská polévka v podobě kaldounu klokotala na kamnech vždy, když se připravovala drůbeží… Celý článek
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po… více o Bagety z pekárny
Řízky rozřízneme tak, abychom zvětšili jejich plochu, ty kousky prsou, které z nich trčí odřízneme a jemně nasekám na… více o Kuřecí rolky v páře
Na palačinky: mouku, sůl, 2 vejce, mléko, tuk na smažení. Uděláme těsto na palačinky a na pánvi pečeme. Náplň: měkký… více o Palačinky se sýrovou náplní
Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat. Podáváme ke… více o Provensálská omáčka
Žemle nakrájíme na kostky, polijeme mlékem a necháme chvilku vsakovat. Pak vmícháme vejce, škvarky, sůl a dle potřeby… více o Škvarkové knedlíky
Menší hlávku zelí nakrojíme do kříže, ale nedokrojíme, jinak by se nám rozpadlo, a vložíme do vařící osolené vody a… více o Smažené zelí
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou… více o Kuřecí kousky s bramborákem
Ovesné vločky zalijeme vlažným mlékem a necháme 30 minut nabobtnat. Mezitím si připravíme mandle a vlašské ořechy,… více o Müsli tyčinky
Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom… více o Chleba od Hadičky
Vsechny ingredience smichame a vytvorime tuzsi, mazlave testo. Zabalime do kuchynske folie a dame na par hodin… více o Vanilkovo orechove vanocni rohlicky
vše smícháme dohromady a dáme odpočinout do lednice aspoň na 2 hodiny. Může být klidně i déle, klidně i týden v chladu,… více o Linecké kytičky
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do… více o Piškotový dort s jahodami