Zeleninový boršč

3.08

hodnoceno: 12
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks celer malý
    • 3
      ks mrkev
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      ks petržel
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks kedlubna
    • 3
      ks červená řepa uvařená
    • koření
    • mletý kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • bobkový list
    • nové koření
    • mletá paprika

Postup přípravy receptu

  • Na oleji orestujeme 15 minut všechnu zeleninu kromě řepy. Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalijeme půl litrem vody a dusíme téměř doměkka. Přidáme uvařenou řepu, nakrájenou na kostičky. Nakrájíme si na kostičky cibuli a na plátky česnek. Obojí orestujeme na olivovém oleji, přidáme rajský protlak, orestujeme, zalijeme menším množstvím vody, provaříme a vlijeme do polévky. Ještě necháme projít varem a servírujeme. Osolíme, opepříme podle chuti.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: