Hodnoceni receptu: 3.3

Kulajda

Hodnoceni receptu: 3.3

Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda

Hodnoceni receptu: 3

Bigos

Hodnoceni receptu: 3

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos

Hodnoceni receptu: 2.71

Želva

Hodnoceni receptu: 2.71

Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva

Hodnoceni receptu: 2

Makovec bez vajec

Hodnoceni receptu: 2

Všechny suroviny smícháme, těsto nalejeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec

Sushi

Hodnoceni receptu: 2

1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi

Fešácká buchta

Hodnoceni receptu: 3.43

Nejprve se pusťte do tmavého těsta. Vajíčka vyšlehejte s krystalovým cukrem, přidejte mléko, kakao, olej, prášek do… více o Fešácká buchta

Boršč

Hodnoceni receptu: 3.57

1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: