Hodnoceni receptu: 3.3

Kulajda

Hodnoceni receptu: 3.3

Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda

Hodnoceni receptu: 2.71

Želva

Hodnoceni receptu: 2.71

Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva

Hodnoceni receptu: 3

Bigos

Hodnoceni receptu: 3

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos

Hodnoceni receptu: 3.33

Margot

Hodnoceni receptu: 3.33

Z uvedených surovin zaděláme těsto, které vlijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme podle velikosti … více o Margot

Sushi

Hodnoceni receptu: 2

1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi

Porce

Hodnoceni receptu: 3

Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce

Boršč

Hodnoceni receptu: 3.57

1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: