Hodnoceni receptu: 3.3

Kulajda

Hodnoceni receptu: 3.3

Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda

Hodnoceni receptu: 2.71

Želva

Hodnoceni receptu: 2.71

Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva

Hodnoceni receptu: 3

Bigos

Hodnoceni receptu: 3

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos

Hodnoceni receptu: 2

Makovec bez vajec

Hodnoceni receptu: 2

Všechny suroviny smícháme, těsto nalejeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec

Boršč

Hodnoceni receptu: 3.57

1. varianta: Hovězí maso vařit se zeleninou, b. listem a kořením. Později přidat vepřové (obojí vcelku). Řepu umýt a… více o Boršč

Hovězí na celeru

Hodnoceni receptu: 3

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. polovinu celeru nakrájíme na kostičky a spolu s masem vložíme… více o Hovězí na celeru

Sladko-pikantní marináda na maso

Hodnoceni receptu: 3

Můžeme použít na jakékoli maso. Nejlépe kuřecí a vepřové. Množství je na cca 12-14 kuřecích spodních stehen. … více o Sladko-pikantní marináda na maso

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: