FITweb

Reklama

ZPĚT

Plněné lilky

Suroviny
2 malé lilky, 30 g drůbeží šunky, olivový olej, sůl, mletý pepř, 1 vejce, strouhanka Postup
Omyté a podélně rozkrojené lilky spaříme horkou vodou, nebo je krátce povaříme v osolené vodě. Necháme okapat a středy vykrojíme. Šunku umeleme společně s dužinou z lilků, směs mírně přisolíme, opepříme a pak dobře promícháme s rozšlehaným vejcem. Vzniklou hmotou naplníme baklažány, které naskládáme do vymazané zapékací misky, kde je posypeme strouhankou a pokapeme olejem. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi dvacet minut.

Celé jídlo 1371 kJ, 12,9 g bílkovin, 20,3 g tuku, 24,9 g sacharidů

28.1.2009 15:20 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.