FITweb

Reklama

ZPĚT

Kuře s rýží

Suroviny
1 malé kuře (asi 1 kg), 80 g rýže, 40 g cibule, sůl, drůbeží vývar Postup
Z kostky uvaříme drůbeží vývar. Kuře omyjeme, očistíme, odstraníme viditelný tuk, vložíme do vyšší nádoby, zalijeme vývarem, přidáme cibuli, osolíme a dusíme doměkka. Hotové vyjmeme, naporcujeme a do vývaru doplníme spařenou propláchnutou rýži, kterou podusíme, pak z ní odstraníme cibuli. Kuře podáváme obložené rýží, která má být vlhká.

Celé jídlo 6481 kJ, 231 g bílkovin, 33 g tuku, 67 g sacharidů

28.1.2009 15:20 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.