ZPĚT

Rýžový salát a kari

6 PORCÍ

Suroviny

4 šálky vařené rýže, 5 půlek kompotovaných broskví nakrájených na kostičky, 1 strouhané jablko, 1/2 šálku rozinek, 1 velmi jemně nakrájená cibule, 1 velmi najemno nakrájená paprika. Dresink: 1 šálek netučné zálivky Knorr Thousand Islands, 2 lžíce ovocného čatní, 1 lžička jemného kari.

Postup:

Vše vložíme do velké salátové mísy, promícháme, pak zalijeme dresinkem a opět zamícháme.

1 porce:

Energie: 1034 kJ/248 kcal
Bílkoviny: 3,7 g
Sacharidy: 49 g Tuky: 4,2 g

Tip: Na odměřování jednotlivých surovin použijte hrneček o objemu 2,5 dl, který naplňte 1 cm pod okraj. Toto „odvažování“ je velmi jednoduché a rychlé a vždy budete vědět, kolik přesně jste použila surovin na přípravdu jednotlivých pokrmů.

28.1.2009 14:56 | Pavla Maříková

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.