ZPĚT

10. den

Kuřecí maso na indický způsob se zeleninou

Snídaně: odtučněné mléko s ovocným müsli, fazolový salát s celozrnným chlebem

Přesnídávka: jihočeský zákys

Oběd: tagliatelle s krůtím masem a brokolicí, rynglový kompot

Svačina: pórková polévka, černý chléb z celozrnného žitného šrotu (1 ks)

Večeře: kuřecí maso na indický způsob se zeleninou

Celkem: 6348,7 kJ78,8 g bílkovin195,9 g sacharidů50,8 g tuků


Kuřecí maso na indický způsob se zeleninou

suroviny:

80 g kuřecího masa, 15 g cibule, 50 g jablek, 10 g citronu, 10 g olivového oleje Bertolli, 60 ml smetany Cremefine na vaření, 150 g zeleninové směsi, kari, sůl

postup:

Kuřecí prsíčka (stehna) nakrájíme na tenčí, menší plátky. Jemně nakrájenou cibuli mírně osmahneme na oleji, přidáme kuřecí maso, osmahneme, přidáme kari, pečlivě promícháme, zalijeme smetanou a krátce podusíme. Nakonec přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka. Pokrm mírně osolíme, krátce podusíme, dochutíme citronovou šťávou a podáváme.

4.12.2008 13:09 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.