Snídaně: hruškový tvaroh, křehký chléb (4 plátky) s Florou light
Přesnídávka: salátová okurka (100 g)
Oběd: hovězí plátek na žampionech., rýže Basmati, salát z čínského zelí s pomerančem
Svačina: ovocná přesnídávka, kornspitz
Večeře: zeleninové hranolky se sýrovou omáčkou
Celkem: 6731,9 kJ 76,4 bílkovin 194,9 sacharidů 49,7 tuků
Hovězí plátek na žampionech, rýže basmati, salát z čínského zelí s pomerančem
suroviny:
80 g hovězího masa, sůl, kmín, 10 g olivového oleje Bertolli, 50 g sterilovaných žampionů, 80 g rýže basmati, 10 g hladké mouky, 100 g čínského zelí, 1 pomeranč
postup:
Libové hovězí maso po stranách nařízneme, naklepeme, osolíme a okmínujeme. Z jedné strany obalíme v hladké mouce. Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme z obou stran (jako první stranu s moukou).
Poté podlijeme, přidáme žampiony a pod pokličkou dusíme doměkka. Rýži uvaříme v osolené vodě. Podáváme se salátem, který připravíme smícháním natrhaného čínského zelí s na kousky nakrájeným pomerančem.
4.12.2008 13:13 |
NAHORU