FITweb

Reklama

ZPĚT

Rajčatová bruschetta

Suroviny:
asi 8 plátků celozrnné bagety, 4 stroužky česneku, 2 velká rajčata bazalka, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř Postup:

Rajčata oloupeme a odstraníme jadýrka. Dužinu nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Přidáme nasekanou bazalku, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a olivový olej. Podle potřeby dochutíme. Necháme trošku uležet v ledničce. Plátky opečeme v troubě nebo na grilu dokřupava. Rajčatovou směs servírujeme na opečené bagetě.

Tip: Zdobíme snítkou bazalky nebo můžeme posypat sezamovým či slunečnicovým semínkem.

28.1.2009 13:51 | Dana Čermáková

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.