Hodnoceni receptu: 3.3

Kulajda

Hodnoceni receptu: 3.3

Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda

Hodnoceni receptu: 3

Bigos

Hodnoceni receptu: 3

Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos

Hodnoceni receptu: 2.71

Želva

Hodnoceni receptu: 2.71

Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva

Hodnoceni receptu: 2

Makovec bez vajec

Hodnoceni receptu: 2

Všechny suroviny smícháme, těsto nalejeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec

Sladko-pikantní marináda na maso

Hodnoceni receptu: 3

Můžeme použít na jakékoli maso. Nejlépe kuřecí a vepřové. Množství je na cca 12-14 kuřecích spodních stehen. … více o Sladko-pikantní marináda na maso

Porce

Hodnoceni receptu: 3

Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na tu půlku hermelínu(rozkrojením nahoru), na… více o Porce

Fešácká buchta

Hodnoceni receptu: 3.43

Nejprve se pusťte do tmavého těsta. Vajíčka vyšlehejte s krystalovým cukrem, přidejte mléko, kakao, olej, prášek do… více o Fešácká buchta

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: