ZPĚT

Krevní skupina B: KRŮTÍ RAGÚ S POMERANČI

Krevní skupina B

SUROVINY

500 g krůtího masa, 300 g celeru, 2 malé pomeranče, 20 g olivového oleje, 100 ml nízkotučného mléka, 1 žloutek, 5 g cukru, sůl

POSTUP

Celer oloupejte a nakrájejte na nudličky, maso opečte na oleji, přidejte celer, podlijte vodou a poduste. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu, druhý oloupejte a nakrájejte na kostičky. Vyjměte maso a celer a nechte v teple. Výpek z masa s celerem rozřeďte šťávou z pomeranče a mlékem a vodou. Omáčky povařte a zjemněte žloutkem. Pak do omáčky vraťte maso s celerem a přidejte kousky pomeranče a prohřejte. Podle chuti dochuťte cukrem.

1 porce 1266 kJ/304 kcal
18,3 g bílkovin 15,8 g
sacharidů 13 g tuků

27.1.2009 14:25 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.