Hodnoceni receptu: 2.8

Vývar na polévku v pomalém hrnci

Hodnoceni receptu: 2.8

Očistit zeleninu a vložit do pomalého hrnce. Pote osolit asi 1 1/2 lžíci soli, 1 lžíce vegety a poprášit polévkovým… více o Vývar na polévku v pomalém hrnci

Hodnoceni receptu: 2.15

Jednoduchý špenát

Hodnoceni receptu: 2.15

Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ní špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát

Hodnoceni receptu: 3.67

Kachna pod stolem

Hodnoceni receptu: 3.67

Brambory překrojíme na půl a vaříme 10 minut v slabě solené vodě. Ještě teplé je ochutíme směsí ze soli, papriky, pepře… více o Kachna pod stolem

Hodnoceni receptu: 3.26

Jihočeské zelňáky

Hodnoceni receptu: 3.26

Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky

Játrové knedlíčky

Hodnoceni receptu: 2.72

Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku,… více o Játrové knedlíčky

Jihočeská kulajda

Hodnoceni receptu: 4

Do 2 l vody dáme sůl, pokrájené houby, brambory, cibuli, kmín, kuličky koření a bobkový list. Vaříme do změknutí hub a… více o Jihočeská kulajda

Jemné medové řezy

Hodnoceni receptu: 3.08

Vejce, máslo, cukr a med smícháme nad párou, dokud se vše nerozpustí. Potom přidáme jedlou sodu, zamícháme, přidáme do… více o Jemné medové řezy

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: