Krakonošovo tajemství
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a… více o Barevná minutka - trikolora
Salát, rajčata a okurku nakrájíme na kostky, přisypeme kukuřici a promícháme. Do jogurtu přidáme vrchovatou čajovou… více o Jednoduše dobrý salát
Okurky nastrouháme, vymačkáme z nich veškerou šťávu a osolíme. Smícháme jogurt s prolisovaným česnekem a promícháme.… více o Řecké tzatziki
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko
Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení.… více o Vepřové maso v alobalu
Změklé máslo vyšleháme do pěny s cukrem. Přidáme ORION na vaření,kakao a rum. Směs vychladíme a tvarujeme kuličky… více o Truffle
Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme. Oloupanou cibuli… více o Kotletky v alobalu s bramborem