Srbský guláš
Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Kostičky cibule osmahneme dozlatova, přisypeme papriku, ihned ji zalijeme octem, za… více o Srbský guláš
Všechny ingredience vložíme do hrnečku a přivedeme k varu. Těsně před varem odstavíme, dáme do mixéru a 3 min mixujeme.… více o Šlehačka z mléka
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše
Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec
Lískové těsto rozválíme na 2 pláty o velikosti 30 x 30 cm. Upečeme je na 170 stupňů cca 20 minut, dokud nebudou mít… více o Dobrota z lístkového těsta
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme… více o Cibulový filet
V tlakovém hrnci vaříme 45 min. salko. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s tukem, vymícháme do hladké polevy. Do… více o Domácí toffifee