Hodnoceni receptu: 3

Tátovy langoše

Hodnoceni receptu: 3

Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.09

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.25

Koblihy z majolky

Hodnoceni receptu: 3.25

Z mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek. Ostatní suroviny dáme do mísy a přidáme kvásek. Hodně vypracujeme a… více o Koblihy z majolky

Hodnoceni receptu: 2.6

Kvikot z Raffaelova kotle

Hodnoceni receptu: 2.6

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle

Rybí filé po provensálsku

Hodnoceni receptu: 2.62

Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku

Makovec raz dva

Hodnoceni receptu: 3.67

Smícháme všechno dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. … více o Makovec raz dva

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: