Hodnoceni receptu: 3

Tátovy langoše

Hodnoceni receptu: 3

Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.09

Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.09

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí

Hodnoceni receptu: 3.67

Makovec raz dva

Hodnoceni receptu: 3.67

Smícháme všechno dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. … více o Makovec raz dva

Hodnoceni receptu: 2.6

Kvikot z Raffaelova kotle

Hodnoceni receptu: 2.6

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením (pálivou paprikou a grilovacím). Drobně nakrájenou cibulku… více o Kvikot z Raffaelova kotle

Vepřové dušené v kapustě

Hodnoceni receptu: 4.14

Maso vykostíme, opereme a nakrájíme na větší kousky. Nakrájenou cibuli osmahneme dorůžova na oleji, přidáme nakrájené… více o Vepřové dušené v kapustě

Dědovy langoše

Hodnoceni receptu: 3.77

Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše

Rybí filé po provensálsku

Hodnoceni receptu: 2.62

Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme. Přidáme… více o Rybí filé po provensálsku

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: