Hodnoceni receptu: 2.75

Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 2.75

Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls

Hodnoceni receptu: 3.7

Domácí tatarský biftek

Hodnoceni receptu: 3.7

Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek

Hodnoceni receptu: 3.32

DOMÁCÍ POLOHRUBÁ PIZZA

Hodnoceni receptu: 3.32

PROČ POLOHRUBÁ MOUKA? Výsledek dlouhodobého testování. Zkoušel jsem čistě hladkou, hladkou a polohrubou 50:50, čistě… více o DOMÁCÍ POLOHRUBÁ PIZZA

Hodnoceni receptu: 2.67

Focaccia – italský chléb

Hodnoceni receptu: 2.67

Do mísy vlijeme vlažnou vodu a vmícháme droždí. Poté postupně přisypáváme hladkou mouku a mícháme hladké těsto, které… více o Focaccia – italský chléb

Crostini s roquefortem

Hodnoceni receptu: 3.5

Plátky bagety dáme na plech vyložený pečicím papírem, potřeme olivovým olejem a dáme na minutu těsně pod rozpálený gril… více o Crostini s roquefortem

Halušky podle Martinky

Hodnoceni receptu: 2.75

Halušky připravíme tak, že nastrouháme syrové brambory (polovinu na jemno a druhou polovinu hruběji), přidáme, vejce,… více o Halušky podle Martinky

Guláš a správný základ

Hodnoceni receptu: 2.25

Nahrubo nakrájenou cibuli a kmín restujeme na sádle do tmava. Přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme, přidáme sůl… více o Guláš a správný základ

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: