Hodnoceni receptu: 2

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Hodnoceni receptu: 2

Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme… více o "POLÁRKA" vanilkové řezy

Hodnoceni receptu: 2.86

Rybí polévka s hrachem

Hodnoceni receptu: 2.86

Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem

Hodnoceni receptu: 2.2

Plněný hermelín Stella

Hodnoceni receptu: 2.2

Hermelín podélně rozřízneme. Měkký střed vydlabeme, přidáme máslo a lučinu, ašleháme a doplníme strouhanými vlašskými… více o Plněný hermelín Stella

Hodnoceni receptu: 3.33

Pivní chléb s klobásou

Hodnoceni receptu: 3.33

Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky… více o Pivní chléb s klobásou

Placky z kysaného zelí

Hodnoceni receptu: 3.07

Zelí nakrájíme na drobno, přimícháme vejce, na proužky nakrájený salám, sekanou nať, sůl, kmín a tolik mouky, aby… více o Placky z kysaného zelí

Pravý segedínský guláš

Hodnoceni receptu: 3.67

Maso nakrájíme na kostičky (velké asi jako na klasický guláš), to pak proházíme v troše mouky. Nakrájíme si i cibuli. … více o Pravý segedínský guláš

Pravý ukrajinský boršč

Hodnoceni receptu: 2.73

Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající… více o Pravý ukrajinský boršč

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: