Hovězí na celeru

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. polovinu celeru nakrájíme na kostičky a spolu s masem vložíme… více o Hovězí na celeru
Lososa nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónem. Sušená rajčata pokrájíme na nudličky. Cuketu nakrájíme na kolečka a… více o Gnocchi s lososem a sušenými rajčaty
Obě těsta spojíme a přimícháme mleté ořechy. Dort pečeme pomalu, korpus již nerozkrajujeme, neplníme krémem, je velmi… více o Templářský dort tmavý
Ušlehat vejce s cukrem a olejem, přidat mouku s práškem do perníku, mléko . Vylít na plech s vyšším okrajem s… více o Buchta s jablky a přelivem
Nejprve rozpustíme bujón v troše teplé vody v hrnku, kam můžeme přidat i všechno koření. Po rozmíchání obsah přelijeme… více o Marináda na králíka
1. Sušenky rozdrobte do mísy robotu, přilijte máslo a rozmixujte dohladka. Směs přendejte do keramické mísy, nejlépe… více o Čokoládový dort s whisky a šlehačkou
Rozinky předem namočíme do rumu nebo do vody. Nejprve uděláme kvásek. V 200 ml mléka rozmícháme hrubou mouku, droždí,… více o Makový závin
Hrášek a mátu dejte do kastrůlku, zalijte asi 100 ml vody, zakryjte a vařte doměkka; stačí tak pět minut. Slijte a… více o Hráškové pyré s mátou