Řezy z červeného vína

Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s… více o Řezy z červeného vína
V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Papriky zbavíme jadýrek a rozpůlíme. Půlku naplníme směsí, kterou získame smícháním nastrouhaného eidamu, petrželky a… více o Anabe plněné papriky
Odlejeme šťávu od mandarinek a ananasu (šťáva se může hodit), vše nakrájíme na malé stejné kousky, pak přidáme bílý… více o Barevný ovocný salát
Troubu předehřejme na 180 stupňů. Nejprve si smícháme máslo s banány, až bude vše dobře smíchané, přidáme cukr, vajíčko… více o Banánový chléb z USA
Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření… více o Utopenci v pivním nálevu
Bílky vyšleháme se špetkou soli, zašleháme cukr a přidáváme žloutky a vodu, vyšleháme tuhou pěnu, do které po troše… více o Banánové řezy (Margot)