Hraběnčiny řezy – strouhané
Těsto: hladkou mouku prosejeme, přidáme žloutky, Heru, cukr moučka a prášek do pečiva. Vypracujeme těsto, rozdělíme na… více o Hraběnčiny řezy – strouhané
Omytý a obraný rybíz rozmixujeme, propasírujeme a dáme vařit. Jakmile začne vařit, přidáme pudinkový prášek rozmíchaný… více o Rybízový krém do dortu
Kuře osušíme, celé potřeme (i uvnitř) česnekem a osolíme. Necháme chvíli před pečením proležet v pekáčku, pak přilijeme… více o Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou
Rybíz přebereme, opláchneme a okapaný ho vidličkou obereme a posypeme lžící mouky. Do pěny ušleháme máslo, cukr,… více o Rybízová bublanina s krémem
1. Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme, část si necháme stranou na oblohu. Na rozehřátém oleji na velké pánvi ze… více o Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší
Na pánvi z každé strany ohřejete tortillu (na rozpálené tak 4 sekundy), aby byla vláčnější. Potom dejte doprostřed… více o Výborná tortilla za pár minutek
Dáme udělat špenát,před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na maličkaté kostičky,osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové