peceny kralik na cesneku
Odleželého králíka protkneme proužky slaniny a mírně osolíme. Na pekáč dáme máslo, přidáme rozetřený nebo nastrouhaný… více o peceny kralik na cesneku
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem… více o Mletý bůček se směsí sýrů
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět,… více o Králík (kuře) se zelím
Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Uvaříme rýži. Uvaříme zelí bez zahuštění. **Příprava masa:** (jako na guláš) na sádle zpěníme cibuli, česnek, kmín,… více o Mňamka rýže se zelím
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Brambory i se slupkou pečlivě omyjeme a uvaříme doměkka. Vodu slijeme, brambory rozpůlíme a necháme vychladnout. … více o Pečené brambory plněné rajčaty
Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce. … více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem