Mirčin naložený hermelín

Hermelín nakrájíme na menší kousky, pórek, žampiony a kapii nakrájíme na drobnější kousky, česnek utřeme se solí.… více o Mirčin naložený hermelín
V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě
Předehřejeme si troubu na 190,5° C. V malé misce smícháme mouku, jedlou sodu a sůl. V další misce zatím ušleháme máslo,… více o Cookies podle Nestlé Toll House
Na lehce potřený alobal olejem poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme, na brambory… více o Dobrota z alobalu
Brambory lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půl. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou… více o Grázlův bramborový mls
Ušleháme celá vejce, hrnek cukru a šlehačku, přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva. Pečeme asi na 170 °C, na… více o Dobré rychlé řezy
Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a… více o Čokoládový korpus
Bílky vyšleháme se špetkou soli do hustého sněhu a po částech do něj zašleháváme třetinu moučkového cukru. Žloutky… více o Cukrářské piškoty