Buchta "více podob, více chutí"

**Spodní těsto**: zpracujeme a dáme do ledničky na 20 minut. **Vrchní těsto**: vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme… více o Buchta "více podob, více chutí"
Rizky naklepeme, osolime, opeprime. Na platky polozime platky sunky a na nej olomoucke tvaruzky. Rizky v polovine… více o Olomoucky rizek
Těsto: ušlehat vejce s cukrem, přidat olej, vodu a mouku s prášek do pečiva. Upéct na vyšším plechu. Nádivka: ořechy… více o Ořechová buchta
Přes noc namočíme 6-7 vrchovatých lžic fazolí. Vodu nevyléváme, pouze dolijeme do cca 1,2 litru. Nesolíme a vaříme v… více o Prostá fazolová polévka
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji do zlatova, přidáme papriku, kmín, muškátový oříšek, ocet a 1/8 l vody. Přidáme… více o Dýňový guláš
Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout. Mezitím si nakrájíme zeleninu a sýr na malé kousky. Ochutíme solí, pepřem a… více o Rychlý těstovinový salát
Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám.… více o Bramborové krokety
Naloženou kořenovou zeleninu dáme do mísy, přidáme nakrájený celer, mrkev, petržel a cibuli a zalijeme vodou. Lehce… více o Dobrá svíčková