Kuřecí řízek Tahiti

Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na… více o Kuřecí řízek Tahiti
Začněte přípravou knedlíčků. V misce kuchyňského robota rozmixujte nakrájené kuřecí maso, strouhaný parmezán, vejce,… více o Minestrone s kuřecími knedlíčky
Na másle osmažíme do růžová na drobno nakrájenou cibulku, zalijeme cca 2. litry vody nebo vývarem, přidáme na kostičky… více o Hustá bramboračka
Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé… více o Krkovička pečená s játry a cibulí
Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Celer omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky, přidáme rajčata nakrájená na kostky, vejce také na kostičky a česnek… více o Salát z řapíkatého celeru s tuňákem a česnekem
Do mouky nastrouháme 100 % tuk, zalijeme šlehačkou a dobře propracujeme. Necháme chvíli odpočinout v ledničce. Pak… více o Štrúdl ze šlehačky