Hodnoceni receptu: 3.17

Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 3.17

TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové

Hodnoceni receptu: 3

Staročeská cizrna

Hodnoceni receptu: 3

Cizrnu přes noc (asi na 10 hodin) namočíme. Poté ji uvaříme v nesolené vodě do křupava, trvá to asi 45 minut, v… více o Staročeská cizrna

Hodnoceni receptu: 2.86

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Hodnoceni receptu: 2.86

Brambory uvařit ve slupce, oloupat a nakrájet na kousky (nejlépe protlačit sítkem na bramborový salát). Listy… více o Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Hodnoceni receptu: 3.2

Skvělé těstoviny s nivovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.2

Těstoviny uvaříme podle návodu. Omáčka: na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, poté přidáme nakrájený… více o Skvělé těstoviny s nivovou omáčkou

Zapečený květák s nivou

Hodnoceni receptu: 3.14

Vařené růžičky květáku promícháme s jemně nakrájenou cibulí (může být předem osmažená na másle). Ochutíme kmínem,… více o Zapečený květák s nivou

Zeleninovo-kuřecí předkrm

Hodnoceni receptu: 3.56

Kuřecí řízky jemně okořeníme a osmažíme a necháme vychladnout. Obě papriky, eidam a řízky nakrájíme na nudličky a… více o Zeleninovo-kuřecí předkrm

Těstoviny Carbonara

Hodnoceni receptu: 3.27

Na oleji zesklovaníme cibuli, přidáme anglickou slaninu a orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr, který v… více o Těstoviny Carbonara

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: