Hodnoceni receptu: 2.82

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 3.3

Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 3.3

Žloutky utřeme s cukrem a mlékem do pěny, přidáme najemno nastrouhané brambory, krupici, skořici, špetku mletého… více o Bramborový makovec

Hodnoceni receptu: 2.8

Rybí filé pečené s jogurtem

Hodnoceni receptu: 2.8

Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.… více o Rybí filé pečené s jogurtem

Hodnoceni receptu: 2.43

„Dospělácké“ řezy

Hodnoceni receptu: 2.43

Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme rum, mléko, olej, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec… více o „Dospělácké“ řezy

Vepřová pečeně v listovém těstě

Hodnoceni receptu: 2.7

Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě

Medzevská bramborová polévka

Hodnoceni receptu: 1.2

Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,… více o Medzevská bramborová polévka

Kaldoun

Hodnoceni receptu: 2.8

Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: