Hodnoceni receptu: 4

Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Hodnoceni receptu: 4

Na oleji zpěníme na plátky nakrájené cibule, jen zesklovatět, ne zhnědnout. Přidáme na kostky nakrájené syrové brambory… více o Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Hodnoceni receptu: 3

Sushi pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3

**Příprava rýže** Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži… více o Sushi pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3.22

Králík načerno

Hodnoceni receptu: 3.22

Očištěného králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem, přidáme nové koření, jalovec, bobkový list, tymián,… více o Králík načerno

Hodnoceni receptu: 3.5

Italská omáčka

Hodnoceni receptu: 3.5

Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme mrkev,… více o Italská omáčka

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Hodnoceni receptu: 3.25

Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat. Pak rozpálíme pod grilem… více o Vepřové maso v lepkavé marinádě

Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem

Hodnoceni receptu: 3.33

Bramborove placky: Brambory a cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme rozšlehaná vejce, mouku, osolíme a vše… více o Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem

Gratinované conchiglioni s teľacím mäsom

Hodnoceni receptu: 3.17

Pór umyjeme a nasekáme nadrobno. Kápiu očistíme a nakrájame na kocky. V panvici rozpálime olej a pór opečieme asi 2… více o Gratinované conchiglioni s teľacím mäsom

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: