Řezy z červeného vína
Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s… více o Řezy z červeného vína
Uzené maso si uvaříme doměkka ve slané vodě. Pak odkostíme, maso pokrájíme a vývar přecedíme. Kroupy si uvaříme zvlášť… více o Uzená polévka s kroupami
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku… více o Těstoviny se smetanovou omáčkou a kuřecím masem
Jablková pusa na rozloučenou Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –… více o Jablečná pusa na rozloučenou
Připravíme palačinky do kterých jsme přidali špenátu tolik, aby byly krásně zelené. Plníme je vychladlé a podáváme k… více o Kravské palačinky
Pórky si nakrájíme na stejně velké špalíky, které dáme do vroucí osolené vody a uvaříme je do poloměkka. Pak slijeme… více o Gratinované pórky v šunce s bešamelem
Smícháme mouku, máslo smetanu a 50 g cukru a dáme na 30 minut do ledničky chladit. Potom těsto vyválíme a vykrajujeme… více o Smetanové kytičky
Ryzove nudle namocime do vrouci vody a nechame bobtnat. Ve woku osmazime cibuli, porek, censke zeli a mrkev - vse… více o Smažené rýžové nudle