Bílkový beránek
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Pak přidáme mouku (2 lžíce mouky dáme stranou) střídavě s… více o Bílkový beránek
Na pánvi na troše oleje osmahneme půlky větších žampionů, jsou-li malé, necháme je celé. Žampiony by se měly trošku… více o Masové koule se žampiony
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, osolíme a povaříme. Do vychladlého bešamelu vmícháme… více o Sýrový nákyp se smetanou
Špenátová omáčka: na plátku Hery osmahneme ciibulku, přidáme rozkrájený mražený špenát (je dobré koupit již naporcovaný… více o Gnocchi se špenátem a nivou
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odležet.… více o Vepřové závitky se zelím
Vepřové maso naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Horní stranu pomažeme plnotučnou hořčicí, pokladme kysané zelí… více o Vepřové závitky se zelím
Prolisovaný česnek a najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji (3-5 min). Přidáme zbylé ingredience kromě špenátu a… více o Kari tofu se špenátem
Nejdříve uvaříme podle návodu sojové maso (většinou bývá uveden čas 10-20 min., stačí však těch deset minut), po… více o Špagety se sojovým masem