Citronové řezy – jaké jste ještě…
Vymícháme máslo s cukrem a postupně přidáváme žloutky. Do našlehané hmoty přidáme smetanu a mouku prosátou se sodou a… více o Citronové řezy – jaké jste ještě nejedli
Mleté maso smícháme s kostičky cibule, prolisovaným česnekem a ostatním kořením, zakápneme sojovou omáčkou, popř. ještě… více o Slavnostní plněný chleba
Smícháme žloutky a ostatní ingredience, poté promícháme s ušlehaným sněhem. Vylijeme na vymazaný a vysypaný středně… více o Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Na rozpuštěném másle s olejem si orestujeme nastrouhanou zeleninu s kořením dorůžova. Ke konci smažení přidáme i… více o Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Cizrnu namočíme do studené vody na 12 hodin a pak uvaříme (v tlakovém hrnci 20 minut). Přidáme na kousky nakrájený… více o Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohnětáme… více o Afroditina řecká sekaná plněná fetou
Na olej dáme nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejprve ve… více o Ostrá směs s kedlubnami
1.) Čerstvou brokolici si očistíme ,a odkrájíme košťály. Na sporák dáme hnes s vodou + sůl + 2 lžičky oleje , a dáme… více o Brokolicovo-nivová omáčka