Fragrantní vývar

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno. Lahůdkovou cibulku nasakáme najemno a smícháme s mrkví a petrželkou. Osolíme,… více o Mrkev z Quercy
Smícháme všechno dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný moučník. … více o Makovec raz dva
Menší formu, vyložíme potravinářskou folii. Tmavou čokoládu nalámeme do jedné misky a bílou do druhé misky. Smetanu… více o Bílo-tmavá čokoláda
Z vlažného mléka, medu, případně lžičky mouky připravíme kvásek a zaděláme jím těsto (podmáslí také lehce ohřejeme). … více o Domácí tmavý chléb s ořechy
Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše
Ohřát mléko (nevařit), do něj rozdrobit kvasnice, přidat kostku cukru a udělat kvásek, nechat kynout v teple. Do… více o Pizza - Langoše
Ocet a litr vody + sůl, cukr, celý pepř, bobkový list, nové koření a vegetu - podravku svaříme. Necháme 3 minuty vařit,… více o Utopenci v aspiku