Jogurtový koláč s rebarborou

Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.… více o Jogurtový koláč s rebarborou
Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Chřest oloupáme, tvrdké konce odřízneme (cca 2-3 cm) a nakrájíme na špalíky. Na rozpuštěném másle chřest orestujeme… více o Polévka z chřestu
Prosátou mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr smícháme, přidáme nakrájenou heru a vejce - zpracujeme v hladké těsto.… více o Linecké těsto, které se netrhá
Přivedeme 0,8 l mléka do varu spolu s cukrem. Přidáme okapanou rýži, krátce za častého míchání povaříme a přidáme… více o Sutlijač z Kiziltepe
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na… více o Polynéské filé
Srdíčka rozkrojíme na půl podélně a omyjeme.Nakrájíme si na drobno oloupanou cibuli a oloupaný česnek.Dáme si srdíčka… více o Kuřecí srdíčka